• Praha - Pod Harfou 3, otevřeno Po - Pá od 10 do 17 hod
  • +420 775 091 916
  • obchod@tasha.cz
Obrázek (4111)
  • Obrázek (4111)
Italwax Vanička parafínová 2300 ml fialovobílá
1 699,00 Kč
S DPH
Na dotaz
Vanička parafínová až na 3kg parafínu. Parafínové zálazně se aplikují hlavně v zimě, kdy prohřívají studené končetiny. Parafínové zábaly mají hydratační a vyživující účinky. Tato parafínová vanička nemá žádné příslušenství.
Množství

 

 

 

Vanička parafínová až na 3kg parafínu. Parafínové zálazně se aplikují hlavně v zimě, kdy prohřívají studené končetiny. Parafínové zábaly mají hydratační a vyživující účinky. Tato parafínová vanička nemá žádné příslušenství. Návod: Umístěte přístroj na rovný povrch zaručují dobrou stabilitu. napájecí kabel zapojte do zásuvky a otevřete horní část vaničky. Vložte parafínový vosk do vaničky, rozlámané na malé kousky, dokud čáry "MAX" zavřete víkem aby byla teplota stabilnější. Otočte kontrolku z OFF do polohy ON. Kontrolka se rozsvítí zeleně a indikuje tak, že zařízení pracuje, červené světlo indikuje, že se zásobník ohřívá.

Návod k použití
Jakmile vosk roztaje, před tím, než aplikujete, vyzkoušejte vosk na vnější straně zápěstí. Sundejte z rukou veškeré šperky, vložte ruce do lázně aby byly pokryty silnou vrstvou parafínu. Po nanešení vrstvy parafínu jej nechte vychladnout asi 20 minut. Pro větší účinek ruce zabalte do igelitového sáčku a froté rukavic. Po 20 minutách odstraňte parafín z rukou. Vaše ruce budou vypadat skvěle, budou jemnější. Kontrolku zas přepněte na funkci OFF.
Italwax
11080