• Praha - Pod Harfou 3, otevřeno Po - Pá od 10 do 17 hod
  • +420 775 091 916
  • obchod@tasha.cz
Obrázek (5365)
  • Obrázek (5365)
Tasha Sars - CoV-2 Antigen Rapid test 25 ks
1 945,00 Kč
S DPH
Na dotaz
Souprava na rychlé testování antigenu CoV-2. Produkt je určený na kvalitativní detekci antigenu nového koronaviru (2019 nCoV) v klinických vzorkách (výtěr z nosu, výtěr z nosohltanu).
Množství

 

 

 

Během odběru vzorku by měla být hlavička výtěrové tyčinky uplne zasunuta do nosní dírky a jemně 5krát otočena. Potom odeberte vzorek stejnou výtěrovou tyčinkou z druhé nosní dírky stejným způsobem, aby se zajistilo dostatečné množství vzorku. Během odběru vzorků dbejte na náležitou ochranu a vyhněte se přímému kontaktu se vzorkem. V případě náhodného kontaktu by měla být včas provedena dezinfekce a měla by být přijata nezbytná opatření. Při odběru vzorků postupujte podle standardního postupu pro odběr vzorků z nosu nebo z výtěru z nosohltanu
- Ochranný kryt lepící pásky odstraňte před testováním, ab yste zabránili rozlití pufru. - Protáhněte hlavičku výterovej tyčinky spodní částí jamky B do jamky A. - Přidejte 6 kapek pufru do jamky A a otočte výterovou tyčinkou ve směru a proti směru hodinových ručiček, opakujte 2x.
- Při testování mějte kartu položenou na rovném povrchu a kartou nepohybujte. Slepte levou a pravou stranu k sobě a začněte měřit čas.
- Počkejte, až se objeví fialovo-červená linie. Výsledek testu pozorně za 15-20 minut Interpretace výsledku.
Pozitivní (+): V oblasti kontroly kvality (C) a testovací oblasti (T) se objeví fialovo-červená linie
Negativní (-): Objeví se pouze jedna fialovo-červená linie v oblasti kontroly kvality (C), v testovací oblasti (T) se neobjeví žádná linie.
Neplatný: V oblasti kontroly kvality (C) není žádný fialovo-červený proužek nebo se objeví modrý proužek což značí špatný postup při testování nebo že je kazeta poškozená.
12384
Nový produkt