• Praha - Pod Harfou 3, otevřeno Po - Pá od 10 do 17 hod
  • +420 775 091 916
  • obchod@tasha.cz
Obrázek (4717)
  • Obrázek (4717)
RefectoCil Styling gel 9 ml
319,00 Kč
S DPH
Skladem
Intenzivní péče o řasy a obočí s vitamínem E a D-pantenolem - pro upravené stylové obočí a trvalou krásu!
Množství

 

 

 

RefectoCil Styling Gel je výživný kondicionér, který nahrazuje Váš oblíbený RefectoCil Longlash Gel. Má nové, barvu chránící složení a za stejnou cenu dostanete o 28% větší obsah. Zajišťuje dlouhodobé zvlhčení a intenzivně vyživuje a chrání řasy a obočí. Navíc pomáhá fixovat neposlušné a nepoddajné chloupky obočí tak, aby bylo upravené po celý den. Při pravidelném používání posiluje řasy a obočí. Řasy zůstávají zachovány v plné délce, protože se již tak snadno nelámou. Bohaté živiny obsažené v přípravku s vitamínem E, D-pantenolem a glycerínem pomáhají k silným, dlouhým, zdravým a zářivě krásným řasám a obočí, nové složení je veganské. Nejen barvené vlasy vyžadují zvláštní péči. Speciální péči vyžadují také barvené řasy a obočí, aby byly pružné a zůstaly krásné. Proto doporučujeme denně používat RefectoCil Styling Gel. Na zdravých chloupcích drží barva lépe a déle si udrží svou barevnou intenzitu.
chrání barvu
fixuje nepoddajné chloupky a řasy
o 28% vyšší obsah (9 ml) za stejnou cenu
moderní a praktické balení v tubě

Aplikace: Každý večer po odstranění make-upu naneste RefectoCil Styling Gel od kořínků až ke špičkám řas a chloupků obočí. Chloupky tím získávají přes noc intenzivní péči díky vysoce kvalitním účinným látkám. Tento transparentní gel je ideálně vhodný také k vytvarování řas a obočí. Kromě toho propůjčuje řasám a obočí krásný lesk a díky němu vaše oči intenzivně září.

V kosmetických salónech se RefectoCil Styling Gel nanáší na závěr ošetření řas a obočí. Praktické balení v tubě umožňuje hygienické nanášení gelu pomocí vatové tyčinky místo používání stejného kartáčku pro každého zákazníka.

Obsah 9 ml - dostačující přibližně pro 320 aplikací.
6129
11 ks

Podobné produkty