• Praha - Pod Harfou 3, otevřeno Po - Pá od 10 do 17 hod
  • +420 775 091 916
  • obchod@tasha.cz
Obrázek
  • Obrázek
Italwax Filmwax - zrnka vosku Azulen 500 g
195,00 Kč
S DPH
Na dotaz
Speciální vosk na depilaci, který se rozehřívá v plechových nádobkách. Nanáší se špachtlí ve velmi tenké vrstvě. Po a před depilací nezapomínejte používat podepilační a předdepilační přípravky.
Množství

 

 

 

Transparentní tzv. fólie vosk. Aplikujte v tenké vrstvě, odstraňte jej jako filmwax. Vyžaduje krátkou dobu tvrdnutí, což umožňuje zkušeným kosmetičkám provádět depilaci v podmínkách těsného pracovního rozvrhu. Je vhodný na odstranění silných a krátkých chloupků. Ideální pro podpaží a bikiny. Vosk ve formě tabulky čokolády, je výhodný, pokud je to nutné aby kosmetička vypočítala přesné množství vosku potřebné pro jeden nebo více depilace (jedna cihlička je akorát na podpaží a bikiny). Doporučená teplota max. 42 stupňů, aplikujte špachtlí, odstranění bez depilačních pásků. Postup depilace při filmwaxu1. Předehřejte vosk na pracovní teplotu 45 stupňů ;2 . Použijte předdepilační tonikum na odmaštění pokožky a smití drobných nečistit z pokožky – tento přípravek odmastí pokožku a odstraní všechny kosmetické přípravky použité během dne.3. Naneste malé množství filmwaxu 4 . Nanáší se špachtlí v tenké vrstvě, bez ohledu na směr růstu vlasů. Na konci nechte malé tzv.”oslí ucho”, které později použijete jako úchyt pro odstranění vosku. POZOR ! Nespěchejte během aplikace , vosk nanášejte tak, aby opravdu dobře přilnul na pokožku 5 . Vosk ztvrdne během 5-6 sekund. Během této krátké doby by se na vosk měly uchytit všechny chloupky ( při dotyku by se vám vosk neměl lepit na prsty) ; 6 . Pokožku natáhněte v opačném směru depilace, díky tomu vosk strhnete rychleji . 7. Opakujte postup na další části ; 8 . Po dokončení depilace použijte podepilační bezolejové přípravky. Časté chyby při používání horkého filmwaxu :
1 . Vosk se táhne jako karamel a jeho odstranění je obtížné. Důvod : vosk neměl dostatek času k vytvrzení . Co dělat : aplikujte na místo opět malé množství vosku, vyčkejte 2 – 3 sekundy a odstraňte. 2. . Po odstranění vosku některé chloupky nejsou pryč . Důvod: vosk se nanáší povrchně , bez tlaku špachtle na kůži , aby se chloupky nedostaly do vrstvy vosku . Co dělat : aplikujte vosk na oblasti kůže kde vám chloupky zůstaly a opakujte depilaci. 3 .Vosk netvrdne .Důvod : aplikovaná vrstva je příliš silná, tento speciální vosk se nanáší ve velmi tenké vrstvě. Co dělat : vosk pečlivě roztírejte po vámí zvolené ploše a v budoucnu použijte mnohem slabší vrstvu. 4. . Po odstranění zůstává kraj vosku na pokožce Důvod : nerovnoměrná aplikace vosku . Co dělat : vosk musí být nanášen ve stejné vrstvě jak na krajích, tak ve prostředku. Depilation procedure for film hot waxes in granules

Italwax
10752
Nový produkt

Podobné produkty