• Praha - Pod Harfou 3, otevřeno Po - Pá od 10 do 17 hod
  • +420 775 091 916
  • obchod@tasha.cz
Obrázek
  • Obrázek
Italwax Filmwax - zrnka vosku Růže 1 kg
329,00 Kč
S DPH
Skladem
Speciální vosk na depilaci, který se rozehřívá v plechových nádobkách. Nanáší se špachtlí ve velmi tenké vrstvě. Po a před depilací nezapomínejte používat podepilační a předdepilační přípravky.
Množství

 

 

 

Transparentní tzv. fólie vosk. Aplikujte v tenké vrstvě, odstraňte jej jako filmwax. Vyžaduje poměrně dlouhou dobu tvrdnutí, což umožňuje i nezkušeným kosmetičkám aplikovat vosk na depilaci důkladně, aby měly dostatek času na opravu. Je vhodný na odstranění silných a krátkých chloupků. Ideální pro podpaží a bikiny. Vosk v granulích umožňuje kosmetička v každém okamžiku přidání požadovaného množství vosku do nádoby a pokračovat v práci bez přerušení. Průměrná spotřeba na jednoho zákazníka je 100 g. Doporučená teplota max. 42 stupňů, aplikujte špachtlí, odstranění bez depilačních pásků. Postup depilace při filmwaxu1. Předehřejte vosk na pracovní teplotu 45 stupňů. 2 . Použijte předdepilační tonikum na odmaštění pokožky a smití drobných nečistit z pokožky – tento přípravek odmastí pokožku a odstraní všechny kosmetické přípravky použité během dne. 3. Naneste malé množství filmwaxu. 4 . Nanáší se špachtlí v tenké vrstvě, bez ohledu na směr růstu vlasů. Na konci nechte malé tzv.”oslí ucho”, které později použijete jako úchyt pro odstranění vosku. POZOR ! Nespěchejte během aplikace , vosk nanášejte tak, aby opravdu dobře přilnul na pokožku 5 . Vosk ztvrdne během 10 - 12 sekund. Během této krátké doby by se na vosk měly uchytit všechny chloupky ( při dotyku by se vám vosk neměl lepit na prsty) ; 6 . Pokožku natáhněte v opačném směru depilace, díky tomu vosk strhnete rychleji . 7. Opakujte postup na další části ; 8 . Po dokončení depilace použijte podepilační bezolejové přípravky. Časté chyby při používání horkého filmwaxu :
1 . Vosk se táhne jako karamel a jeho odstranění je obtížné. Důvod : vosk neměl dostatek času k vytvrzení . Co dělat : aplikujte na místo opět malé množství vosku, vyčkejte 2 – 3 sekundy a odstraňte. 2. . Po odstranění vosku některé chloupky nejsou pryč . Důvod: vosk se nanáší povrchně , bez tlaku špachtle na kůži , aby se chloupky nedostaly do vrstvy vosku . Co dělat : aplikujte vosk na oblasti kůže kde vám chloupky zůstaly a opakujte depilaci. 3 .Vosk netvrdne .Důvod : aplikovaná vrstva je příliš silná, tento speciální vosk se nanáší ve velmi tenké vrstvě. Co dělat : vosk pečlivě roztírejte po vámí zvolené ploše a v budoucnu použijte mnohem slabší vrstvu. 4. . Po odstranění zůstává kraj vosku na pokožce Důvod : nerovnoměrná aplikace vosku . Co dělat : vosk musí být nanášen ve stejné vrstvě jak na krajích, tak ve prostředku. Depilation procedure for film hot waxes in granules

Italwax
10746
31 ks

Podobné produkty