• Praha - Pod Harfou 3, otevřeno Po - Pá od 10 do 17 hod
  • +420 775 091 916
  • obchod@tasha.cz
Obrázek (4797)
  • Obrázek (4797)
Italwax Pasta cukrová v plechovce soft 400 ml (600g)
8,01 €
S DPH
Skladem
Má jemnou konzistenci. Byla vytvořena pro práci v chladných, dobře klimatizovaných prostorách. Používá na velké plochy těla (nohy, paže), vhodná pro práci v rukavicích.
Množství

 

 

 

Cukrová pasta Soft 400 g - Vyrobeno pro práci v chladném a dobře klimatizovaném prostoru. Používá se na velké plochy (nohy, ruce), vhodná na práci v rukavicích, nebo pro metodu bandáží. 1. Otevřete plechovku 2. Vložte plechovku do ohřívače, zahřejte na pracovní teplotu do 40 ° C. 3. Vezměte malé množství cukrové pasty a prsty vytvarujte tvar kuličky. 4. Kuličkou jezděte na vámi zvoleném místě v proti směru růstu chloupků. 5.
Pastu odstraňujte po směru růstu chloupků pouze pomocí rukou. 6. Po depilaci použijte podepilační přípravky. Je možné kombinovat různé typy Italwax cukrové pasty. Nanáší se na pokožku rukou proti směru růstu chloupků, takže depilace s cukrovou pastou je méně bolestivá než je tomu u tradičních vosků s roll-onem.

Cukrová pasta je nový hypoalergenní produkt vytvořený v souladu tradiční recepturou pod heslem "nic navíc". Proto obsahuje pouze jedlé cukry a kukuřičný škrob. Neobsahuje kyselinu citronové - hlavní složkou způsobující alergické reakce. Pasta má unikátní konzistenci, je velmi pružná a měkké, ale zároveň se netaví ani nemaže, takže je práce s ní velmi pohodlná.
Italwax
10887
12 ks

Podobné produkty